lindorff

Affärsmässiga processjurister till Lindorff

Lindorff grundades i Norge 1898 och har utvecklats till att bli ett av Europas ledande företag inom kredithantering. Företaget erbjuder tjänster i hela kedjan av kredithantering och relaterade tjänster som informationstjänster, betaltjänster, faktureringstjänster, inkassotjänster och köp av avskrivna fordringar. Lindorff Danmark, Estland, Finland, Sverige samt Intrum Justitia Norge ägs av, men opererar som, en fristående del inom Intrum Justitia. Tillsammans har de fem fristående bolagen 900 anställda.
www.lindorff.com

Nu söker vi processjurister till våra Law Office-avdelningar i Stockholm och Göteborg.  

Beskrivning

Som processjurist hos oss kommer du arbeta brett såväl med processföring, tvistelösning och förhandling, både i och utanför allmän domstol. Du kommer att utvecklas snabbt genom utmanande frågeställningar och få ett övergripande konsultativt ansvar för klienter.

För att lyckas hos oss krävs ett affärsmässigt och utåtriktat synsätt med ett kommersiellt fokus. Du är duktig på att kommunicera, såväl internt med kollegor som externt med motparter och klienter. Du är positiv och glad och drivs av att ge service samt att arbeta strukturerat och noggrant för att uppnå goda resultat. Vidare har du hög integritet men är även en prestigelös person som tycker om att umgås med andra och bolla juridiska frågeställningar.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har avslutat svensk juristexamen och har erfarenhet av processföring. Kvalificerat juridiskt arbete från t ex bank eller annan inkassoverksamhet är meriterande, liksom notarietjänstgöring och eget kundansvar.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Sharp Recruitment. Vid frågor rörande tjänsten kontakta Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 – 99 07 27.

Ansökan och kontaktuppgifter

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att skicka ansökan och CV till: zarina.virsholm@sharprecruitment.se. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 – 99 07 27

 

Om Sharp Recruitment

Sharp Recruitment är specialiserad på search, rekrytering och bemanning av jurister och specialister inom områden som compliance, skatt, arbetsrätt, bygg- och fastighetsrätt m.fl. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen.