sharp

Assistent till internationell advokatbyrå

Just nu söker vi för kunds räkning en assistent. Detta är en heltidstjänst och du kommer att vara anställd av advokatbyrån som har kontor centralt i Stockholm.

Ditt uppdrag
I rollen som assistent kommer du att ha mycket varierande uppgifter i syfte att underlätta och möjliggöra juristernas arbete genom att t ex:

·       Korrekturläsa dokument
·       Hjälpa till med faktureringsprocessen i samarbete med ekonomiavdelningen
·       Hjälpa till med att registrera nya klienter och ärenden
·       Förbereda pärmar, index och filer för klient
·       Boka möten, mötesrum och luncher
·       Arkivering

Din bakgrund
Vi söker dig som är driven, ambitiös och ansvarstagande. Du måste ha avslutat dina studier och gärna från högskola eller universitet. Vi har inga krav på tidigare erfarenhet men för att lyckas i rollen ska du vara självgående, metodisk och noggrann person med god prioriteringsförmåga och prestigelös. Vidare är du lojal, strukturerad, serviceinriktad och organiserad. Du behöver också behärska Officepaketet väl samt ha utmärkta kunskaper i både engelska och svenska.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att trycka här. Ansökan och CV skickas till: ron.cohen@sharprecruitment.se  Kontakta gärna Ron Cohen på telefonnummer +46 73-5185188 för ytterligare information.

Företagspresentation
Sharp Recruitment är specialiserade på search, rekrytering och bemanning av jurister, specialister och supportpersonal inom advokatbranschen. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen.