Senaste baker

Associate till skattegruppen på Baker McKenzie

Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Vi levererar dynamiska och kommersiella juridiska lösningar i våra uppdragsgivares viktigaste affärer och transaktioner.

Nu söker vi ytterligare en affärsdriven jurist till vår skattegrupp i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Bland våra uppdragsgivare finns många av de främsta svenska och internationella företagen. Som Associate inom Baker McKenzies skattegrupp kommer du att arbeta dedikerat med skatterätten med fokus på företagsbeskattning. Rollen kräver att du är en lyhörd och driven jurist med hög stresstålighet som vill bli bäst i ditt yrke och som är beredd att lägga ner den tid som krävs för att nå målet.

Du arbetar obehindrat på svenska och engelska och har förmågan att se och förstå de kommersiella aspekterna i uppdragen.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har en svensk juristexamen och 3-4 års relevant arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av företagsbeskattning och som person är du noggrann, strukturerad och har den kommersiella förståelsen som krävs för att lyckas i konsultrollen.

Kunskaper inom Transfer Pricing och moms är meriterande.

Vad kan Baker McKenzie erbjuda dig?

Som jurist hos Baker McKenzie arbetar du med spännande uppdrag för intressanta svenska och internationella klienter. Du är en del i vårt globala nätverk av specialister – varav 950 skattejurister – och du kommer från dag ett att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi är ett sammansvetsat team på 80 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 i Stockholm och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö.

Vi arbetar i team tillsamman över rättsområden och landsgränser för att alltid kunna leverera högsta kvalitet till våra klienter.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan, inklusive CV, betyg, intyg, mm. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. Ansökan skickas till: maneli.zakipour@sharprecruitment.se. För ytterligare information eller vid frågor rörande tjänsten, kontakta Maneli Zakipour på telefonnummer 0708- 26 27 96.
Baker McKenzie är en ledande juridisk rådgivare i Sverige och internationellt. Vi levererar dynamiska och kommersiella juridiska lösningar i våra uppdragsgivares viktigaste affärer och transaktioner.

Våra juristers erfarenheter inom en stor mängd verksamhetsområden rankas regelbundet högt i internationella och svenska undersökningar och vi har specialkompetens inom ett stort antal branscher och industrisektorer. ed hjälp av närmare 13 500 kollegor i 47 andra länder kan vi på ett effektivt sätt biträda klienter med rådgivning och hantering av såväl lokala som internationella uppdrag. 

 På Baker McKenzie värnar vi om varandra. Vi delar med oss av kunskap, erfarenheter och glada skratt. Det gör att vi alla utvecklas tillsammans, både på ett personligt och professionellt plan. Vi kallar det Culture of Friendship.