hamilton hemsida

Biträdande jurist med inriktning på Bank & Finans till Hamilton

Som en av Sveriges största affärsjuridiska rådgivare med drygt 100 medarbetare erbjuder Hamilton ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster till både svenska och internationella klienter. Vår vision är att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige.

Sedan sammanslagningen med Ashursts Stockholmskontor den 1 juli 2016 har Hamilton lyckats etablera sig i toppskiktet av de affärsjuridiska rådgivarna i Sverige och har numera en av Sveriges starkaste Bank- & Finansgrupper. Vi ser en fortsatt stark efterfrågan och behöver därför förstärka teamet ytterligare medarbetare.


Beskrivning

Bank- & Finansgruppen biträder framförallt våra klienter i samband med transaktioner och andra affärsjuridiska ärenden. Vi biträder löpande ett antal stora och medelstora svenska och internationella företag, banker och private equity-fonder i deras viktigaste affärer.

Vi arbetar nära varandra under intensiva och spännande projekt i mindre, särskilt sammansatta team. Vi arbetar tillsammans för att uppnå toppresultat och samtidigt självständigt. Du får snabbt egna uppgifter och ansvar och därmed möjlighet att utvecklas i snabbare takt genom ett nära samarbete med kunniga och engagerade kollegor.

Bank- och Finansgruppen utgörs av ett relativt ungt team med väldigt informell och bra stämning. För att passa in i rollen bör du ha förståelse och intresse för affärer, vara social, utåtriktad och kvalitetsmedveten. Vidare ska du vara ambitiös, driven, högpresterande och trivas med att arbeta i högt tempo. Du har hög integritet, är initiativtagande och action-oriented, men samtidigt prestigelös och kommunikativ.
Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har svensk juristexamen och 2-6 års erfarenhet från advokatbyrå och/eller bank. Studier vid Queen Marys University är meriterande.

Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper. För att bli framgångsrik hos oss bör du vara engagerad och noggrann, ha ett starkt eget driv och en vilja att utvecklas, en god analytisk förmåga samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Du bör även tycka om att arbeta tillsammans med andra i grupp och brinna för att leverera på hög nivå.

Du ska vara orädd, analytisk, ödmjuk och pragmatisk samt ha ett eget driv och kunna arbeta självständigt. Det är också viktigt att du har ett utpräglat strukturerat arbetssätt, är noggrann och kan hantera flera arbetsuppgifter parallellt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För mer information om tjänsten och/eller Hamilton är du välkommen att kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 02 27 eller via mail på zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan som ska innehålla ansökan, CV, betyg samt eventuella relevanta arbetsintyg. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att TRYCKA HÄR. Ansökan skickas till: zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Sharp Recruitment är specialiserad på search, rekrytering och bemanning av jurister och specialister inom områden som compliance, skatt, arbetsrätt, bygg- och fastighetsrätt m.fl. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen.