rosholm

Biträdande jurist till RosholmDell

RosholmDell är en entreprenörsdriven affärsjuridisk byrå som arbetar med såväl börsnoterade företag som med mindre, ofta ägarledda, organisationer. Byråns fokusområden är transaktioner, supply chain- och inköpsfrågor, bank- och finansrätt, riskkapital, immaterialrätt, bolagsrätt, aktiemarkandsrätt, offentlig upphandling och IT-rätt. Dessutom är vi ledande i Sverige inom järnvägs- och kollektivtrafikområdet. Byrån är verksam i Växjö, Kalmar och Helsingborg och har även representation i Malmö samt Stockholm.

I dagsläget är vi 15 jurister som gör juridiken förståelig och hanterlig för våra klienter enligt vårt mantra att leverera ”Användbar juridik”. Vår vision är att bli den byrån i Sverige man helst vill jobba med och jobba på. Nu expanderar vi igen och söker därför en passionerad biträdande jurist till vårt kontor i Växjö eller till något av våra andra kontor.


Beskrivning

Som biträdande jurist kommer du att arbeta brett med byråns olika rättsområden. Du kan förvänta dig ärendehantering på mycket hög nivå vad gäller komplexitet och krav. Hos oss kommer du att snabbt utvecklas genom vårt unika system av verksamhetsgrupper med resultatorienterad individuell coaching och medarbetarsamtal varje månad. Vi detaljstyr inte utan ger stor frihet att ta egna initiativ, äga frågor och ärenden. På så sätt kommer du kunna arbeta självständigt och ha mycket klientkontakt. Du kommer dessutom att vara en aktiv del i vårt arbete med ständiga förbättringar genom tillämpning av Lean-principer.

Som person är du mycket noggrann, utåtriktad och har en hög tillgänglighet och affärsmässig förståelse för juridikens roll i klientens verksamhet. Det är genom denna förståelse som vi gör juridisk rådgivning tillämplig för våra klienter. Det är viktigt att du vill vara med och utveckla, inte bara dig själv, utan våra tjänster och dina kollegor samtidigt som du har höga krav på kvalitet och service.


Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som avslutat svensk juristexamen med goda resultat. Vi söker såväl nyexaminerade kollegor som sådana som redan har ett eller några års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, domstol eller bolag. Du måste kunna arbeta ohindrat på såväl svenska som engelska.


Ansökan och kontaktuppgifter

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. Ansökan och CV skickas till: zarina.virsholm@sharprecruitment.se. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 99 07 27.

Sharp Recruitment är specialiserad på search, rekrytering och bemanning av jurister och specialister inom områden som compliance, skatt, arbetsrätt, bygg- och fastighetsrätt m.fl. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen.