lernia logo

Bolagsjurist interim till Lernia

Det är inte bara möjligheten att utvecklas inom ett av Sveriges ledande kunskapsföretag som gör att medarbetare söker sig till oss. Vi har attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster. Hos oss bidrar du dessutom till att skapa ett samhälle där människor får arbete och företag kan växa och blomstra. Tillsammans formar vi en bättre framtid och ett mer hållbart samhälle. 

Vi söker nu en bolagsjurist till vår juristfunktion i Stockholm.

Din roll

I rollen som bolagsjurist jobbar du på juristfunktionen och kommer att hantera alla vanligt förekommande uppgifter inom funktionen. Du kommer att arbeta brett med båda interna och externa juridiska frågor. Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta ett antal olika rättsområden såsom avtalsrätt, offentlig upphandling, bolagsrätt, hyresrätt, arbetsrätt m.fl.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Delta vid större upphandlingar
  • Bidra med rådgivning till Lernias affärsstöd inom HR, Inköp, IT m.fl.
  • Avtalshantering
  • Bidra till utveckling av interna rutiner, processer, policys och riktlinjer.
  • Hantera förhandlingar vid krav, tvister och överklaganden

Vidare förväntas du bidra till Lernias verksamhetsutveckling genom att med ett riskbaserat arbetssätt främja affären och öka den juridiska kunskapen i verksamheten.

Tjänsten är en interimstjänst med start omgående.

Omfattningen av tjänsten kan variera utifrån Lernias behov och sökandes möjlighet, dock minst halvtid

Profil och egenskaper

Du har en svensk juristexamen och minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av offentliga upphandlingar, främst från säljsidan, är mycket meriterande. Du ska helst ha tidigare erfarenhet från kommersiell verksamhet.

Som person är du flexibel, ansvarstagande och prestigelös. Du drivs av tanken att jobba relativt självständigt i en föränderlig miljö med både bredd och djup i de juridiska arbetsuppgifterna.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För frågor rörande tjänsten eller bolaget vänligen kontakta Maneli Zakipour på 0708 26 27 96.

Urval sker löpande. Ansök därför redan idag genom att skicka ditt CV, följebrev och annan relevant dokumentation till maneli.zakipour@sharprecruitment.se