marginalen-bank-hemsida

Bolagsjurist till Marginalen Bank

Marginalen Bank har en affärsidé som går ut på att skapa tid och möjligheter för människor och företag att utvecklas genom att vi förenklar deras ekonomiska vardag. Det gör vi genom att lyssna på våra kunder och erbjuda okomplicerade och konkurrenskraftiga produkter och tjänster.

Nu söker vi en bolagsjurist till vårt kontor i Stockholm.

Beskrivning

Som bolagsjurist kommer du ingå i juristgruppen och rapportera direkt till Chefsjuristen. Avdelningen sitter i första försvarslinjen vilket innebär att du kommer att arbeta verksamhetsnära. Din främsta uppgift kommer vara att stödja bankens operativa verksamhet inom konsumentkredittjänster och företagsfinansiering. Arbetet omfattar även att ge råd och stöd i olika slags juridiska frågeställningar inom både familjerätt till mer komplicerade affärsjuridiska frågor. Det är meriterande om du även har erfarenhet av inkassohantering.

För att passa in i rollen bör du ha förståelse och intresse för affärer samt tycka om att arbeta verksamhetsnära och operativt i en föränderlig miljö.

Du ska vara kommunikativ, ödmjuk och utåtriktad med en positiv inställning till komplexa frågor. Samtidigt ska du ha hög integritet, initiativtagande och action-orienterad.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är jurist och har minst 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och/eller bank- och finanssektorn.

Du bör vara analytisk, prestigelös och pragmatisk. Du ska ha ett eget driv och kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att förmedla komplicerade förhållanden till omgivningen på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Det är också viktigt att du har ett utpräglat strukturerat arbetssätt, är noggrann och kan hantera flera arbetsuppgifter parallellt.

Du måste kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. Ansökan och CV skickas till: lisa.tsiaklides@sharprecruitment.se .För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Lisa Tsiaklides på tfn 076 1017123.