NCC Logga 2

Bolagsjurist till NCC Property Development

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17 000 anställda 2016. NCC är verksamt inom hela värdekedjan när det gäller att skapa miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCC Property Development utvecklar och säljer kommersiella fastigheter på definierade tillväxtmarknader i Norden. Verksamheten fokuserar på hållbara kontors-, handels- och logistikfastigheter i bra lägen.

Nu söker vi en bolagsjurist på interim med möjlighet till förlängning till vårt huvudkontor i Solna.

Dina arbetsuppgifter

Som bolagsjurist på NCC är du först och främst affärsjurist. Du kommer tillsammans med att juristteamet att stötta den nordiska affärsverksamheten med tonvikt på fastighetstransaktioner, avtal, förhandling och hyres- och fastighetsrätt. Arbetet innebär ett mycket nära samarbete med verksamheten och med ett stort eget ansvar samtidigt som du ingår i nordiskt juristteam med mycket erfarna medarbetare.

För att passa in i rollen måste du därför trivas med att arbeta verksamhetsnära i en dynamisk arbetsmiljö. Det är viktigt att du är noggrann och strukturerad. Du måste gilla ett högt tempo, är proaktiv, prestigelös, serviceminded och självständig. Vidare ska du besitta hög integritet, kunna fatta beslut och ha en social och kommunikativ förmåga. Det är bra om du är intresserad att arbeta med våra affärsjuridiska utmaningar även i de övriga nordiska länderna, även om Sverige kommer att vara ditt huvudsakliga arbetsområde.

Utbildning och erfarenheter

Vi söker dig som avslutat svensk juristexamen med mycket goda resultat och har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet från byrå. Du ska ha erfarenhet av att arbeta i en grupp samt ha arbetat med kommersiella avtal, fastighets- och hyresrättsliga frågor.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att TRYCKA HÄR. I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. Ansökan och CV skickas till zarina.virsholm@sharprecruitment.se. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på tfn: 0733 99 07 27.

 

Sharp Recruitment är specialiserad på search, rekrytering och bemanning av jurister och specialister inom områden som compliance, skatt, arbetsrätt, bygg- och fastighetsrätt m.fl. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen.