fastighetsagarna-logo

Fastighetsjurister till Fastighetsägarna Service

Fastighetsägarna Service Stockholm AB är en ledande leverantör av förvaltningstjänster med en bred tjänste- och produktportfölj som spänner över områdena förvaltning, projekt, ekonomi, juridik samt tekniksmarta fastighetsprodukter. Fastighetsägarna Service är ett helägt dotterbolag till föreningen Fastighetsägarna Stockholm som är branschorganisationen för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar inom Stockholms och Gotlands län. 

Fastighetsägarna Service har ca 135 medarbetare och omsätter ca 215 miljoner kronor per år och verksamheten bedrivs och utgår från Stockholm.

Vi fortsätter att växa och söker därför ytterligare två jurister till Affärsområdet Juridik.

Beskrivning
Affärsområdet Juridik består av ca 20 juristkonsulter, som biträder våra kunder – bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och andra fastighetsägare – i olika fastighetsrelaterade frågor. Juristerna handlägger självständigt juridiska ärenden inom fastighetsrättens områden. Arbetet består bland annat av att vara biträde vid tvister i domstolar och myndigheter, avtalsskrivning, rådgivning samt hyresförhandlingar för lokaler.

Våra juristkonsulter har en god förmåga att förstå kundens behov och kan därför erbjuda god service och råd på toppnivå. Alla jurister har ett debiteringskrav och därför måste rätt kandidat även trivas i en sådan miljö.

Utbildning & Erfarenhet
Vi söker dig som har en juristexamen och minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet företrädesvis inom fastighetsrätt med inriktning på bostadsrätt och hyresrätt. Det är en fördel om du har arbetat på advokatkontor eller som konsult. Som person är du noggrann, öppen, prestigelös och har en förmåga att skapa, bibehålla och utveckla goda kundrelationer. Du är affärsinriktad, mål- och resultatorienterad samt har god analytisk förmåga.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Sharp Legal. För mer information om tjänsten eller Fastighetsägarna kan du kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller maila till zarina.virsholm@sharprecruitment.se

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att trycka här. Du kan även skicka ansökan direkt till Zarina Virsholm på Sharp Legal på 0733 99 07 27 eller mejla zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Sharp Legal är en del av Sharp Recruitment. Vi är specialiserade på search, rekrytering och bemanning av jurister och specialister inom områden som dataskydd, arbetsrätt, bygg- och fastighetsrätt m.fl. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen.