FCG-LOGGA_Hemsida

FCG söker senior kollega till sitt complianceteam

FCG är en av de ledande nordiska aktörerna inom rådgivning till den finansiella sektorn. Genom kvalificerad rådgivning till våra kunder bidrar vi till att förändra finanssektorn till fördel för våra kunder, konsumenter och samhället. Vårt arbete styrs av våra gemensamma värderingar ödmjukhet, laganda, engagemang och innovation. Våra konsulter är framstående specialister inom finansiell juridik, riskhantering, intern styrning och kontroll samt affärsstyrning.

Vi är inne i en period av kraftig tillväxt och söker nu en ny kollega med god erfarenhet av arbete med compliancefrågor inom i huvudsak bank- och kreditmarknad.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss kommer du erbjudas ett varierande och stimulerande arbete där du på olika sätt stödjer våra kunder inom bank, kreditmarknad och värdepapper med regulatoriska frågor.

Våra uppdragsgivare är av varierande storlek och har olika behov vilket återspeglas i dina arbetsuppgifter. Du kommer t.ex. att arbeta i tillfälliga interimsuppdrag ute hos kund, där du under en period kliver in i rollen som Compliance Officer eller Chief Compliance Officer, såväl som med outsorcing där du på permanent basis ansvarar för compliancefunktionen på ett antal bolag.

Oavsett typ av uppdrag och kund kommer du alltid arbeta nära och tillsammans med våra kunder och bli ett viktigt stöd i deras verksamhet. Du måste därför uppskatta kundrelationer och kunna anpassa din kommunikation och arbetssätt utifrån varje kund och dennes speciella behov.

I din roll kommer du möta många spännande utmaningar och arbeta såväl i team som självständigt och handha flera uppdrag parallellt. Det är därför viktigt att du trivs med att arbeta i en varierande arbetsmiljö och är bekväm med att lära upp och delegera uppgifter till juniora medarbetare i ditt team.

Utbildning och erfarenheter

Vi söker dig som är utbildad jurist eller ekonom och har ungefär fem års relevant arbetslivserfarenhet från primärt bank eller kreditmarknadsbolag. Du har arbetat med regulatorisk verksamhet, antingen i en roll som Compliance Officer eller jurist, och är väl insatt i styrande regelverk.

Som person är du ödmjuk, prestigelös och social. Du har en öppen attityd och trivs med att arbeta affärsnära och resultatinriktat, både självständigt och i team. Du ska vara engagerad i ditt arbete och tycka att det är roligt att lära upp juniora kollegor och att se dem utvecklas. Vidare är det viktigt att du är tydlig i din kommunikation och har hög integritet.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Om FCG

Vi tror på frihet och flexibilitet för individen i kombination med gruppens styrka och struktur. För att kunna leverera riktigt bra rådgivning är det viktigt att trivas på jobbet. FCG präglas av en stark, positiv företagskultur som kännetecknas av engagemang, ödmjukhet och leverans. Hos oss har samtliga medarbetare möjlighet att engagera sig i, och påverka, verksamheten. Vi känner varandra väl och arbetar nära varandra i såväl interna som externa projekt. Som ett ungt företag är vi också måna att behålla vår entreprenörsanda och inställningen att allt är möjligt både för individen och för FCG.

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag. I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. Ansökan och CV skickas till isabelle.alderbrant@sharprecruitment.se. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Isabelle Alderbrant på tfn. 073-328 22 82.