gothia

Gothia Fortbildning söker projektledare

Gothia Fortbildning erbjuder kompetensutveckling för de som arbetar inom Sveriges viktigaste yrken: förskola, skola, socialt arbete, äldreomsorg, hälso- och sjukvård samt tandvård. Vi erbjuder pålitlig och relevant kunskap genom böcker, tidningar, kurser, konferenser och digitala tjänster.

Vår verksamhet bygger på vetenskap och beprövad erfarenhet, vi följer aktivt ny forskning och samhällsdebatt för att kunna erbjuda den mest relevanta kompetensutvecklingen. Målet är att sprida kunskap som inspirerar och gör nytta. Vi hjälper den som hjälper och stöttar den som stöttar.

Vi söker nu en projektledare.

Om tjänsten

I din roll som projektledare kommer du att ansvara för att utveckla och projektleda kurser, konferenser och uppdragsutbildningar inom alla våra affärsområden. Du kommer att arbeta och ha kontakt med både föreläsare/experter, kunder, konferensanläggningar samt ha nära samarbete med affärsområdescheferna för att på ett affärsmässigt sätt utveckla lönsamma utbildningar som motsvarar kundernas behov.

I dina arbetsuppgifter hör bl a att:

  • Bistå affärsområdeschefer med strategisk kunskap kring kurs och konferens och vara ett bollplank för dem.
  • Projektera, planera och utveckla kurser och konferenser inom alla affärsområden.
  • Omvärldsbevaka områden och potentiellt kommersiella konferensämnen, kundbehov, konkurrenter, experter och högaktuella föredragshållare.
  • Kartlägga och ringa in behov hos målgruppen.
  • Skapa samarbeten med intressanta aktörer i omvärlden.
  • Kontraktera och förhandla med föreläsare/experter
  • Projektleda och operativt genomför kurser, konferenser och uppdragsutbildningar på affärsmässiga grunder.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen och minst fem års relevant erfarenhet av kurs- och konferensutveckling samt kunna uppvisa god projektledarkunskaper. Har du dessutom arbetat inom skola, vård och omsorg är det meriterande.

Som person är du drivande och självgående projektledare som kommer med förslag och tar egna initiativ. Du måste vara analytisk, leveranssäker och omvärldsorienterad. Vidare måste du ha kundfokus och ett utvecklat sinne för affärer. Vidare är du utåtriktad och har lätt att kommunicera och samarbeta med olika människor. Det är naturligtvis viktigt att du har en god kommunikativ förmåga.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För mer information om tjänsten och/eller Gothia Fortbildning är du välkommen att kontakta Zarina Virsholm på mail: zarina.virsholm@sharprecruitment.se eller telefon: 0733 99 07 27

Ansök idag!

Varmt välkommen med sin ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Ansökan och CV skickas till zarina.virsholm@sharprecruitment.se. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på tfn. 0733 99 07 27.

 

Sharp Recruitment är specialiserad på search, rekrytering och bemanning av jurister och specialister inom områden som compliance, skatt, arbetsrätt, bygg- och fastighetsrätt m.fl. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen.