ramboll (002) - vit

Head of Legal till Ramböll

Vi söker nu dig som vill leda, driva och utveckla vår juristavdelning på vårt kontor i centrala Stockholm. Tillsammans med dina kollegor på Ramböll bygger du morgondagens samhälle.

Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Visionen är att bli den mest attraktiva samhällsrådgivaren och arbetsgivaren på marknaden. Ramböll kommer de närmaste åren investera mycket i teknik- och tjänsteutveckling som ett led i att nå de högt satta målen avseende tillväxt och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter

Som Head of Legal på Ramböll kommer du tillsammans med juristavdelningen att stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av juridiska frågor, med tonvikt på avtal, förhandling, LOU, tvister, företagsförvärv och övrig bolagsrätt. I arbetet ingår att leda och utveckla personalen, organisationen, det juridiska arbetet, samarbetet med verksamheten, men även att granska, skriva och förhandla avtal. Head of Legal rapporterar till bolagets CFO.

För att trivas hos oss bör du dela Rambölls värdegrunder och inse att företagets och individens samhällsansvar är av stor vikt då det genomsyrar hela organisationen och verksamhetens arbetssätt. Vidare är det viktigt att du har hög integritet, är serviceminded och drivs av att se andra utvecklas. Då juristavdelningen idag består av två personer måste du vara bekväm i att växla mellan ett strategiskt förhållningssätt och ett operativt genomförande.

Utbildning och erfarenheter

Du har avslutat svensk juristexamen med goda resultat och har minst 6 års relevant arbetslivserfarenhet från byrå och bolag. För att lyckas i rollen måste du ha mycket god erfarenhet av kommersiella avtal, förhandling och bolagsrättsliga frågor. Har du erfarenhet av ABK-avtal och LOU är det meriterande.

Du är duktig på att motivera och driva medarbetare mot gemensamma mål och är en stark kommunikatör. En god ledare hos oss har ett coachande förhållningssätt och är affärsmässig, både i interna och externa relationer.

Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att TRYCKA HÄR. I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. Ansökan och CV skickas till zarina.virsholm@sharprecruitment.se. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på tfn: 0733 99 07 27.

 

Sharp Recruitment är specialiserad på search, rekrytering och bemanning av jurister och specialister inom områden som compliance, skatt, arbetsrätt, bygg- och fastighetsrätt m.fl. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen.