sharp-neg (svart)

Interimsuppdag till ett av världens ledande bolag inom hushållsprodukter

Vi söker en jurist eller ekonom för ett sex månaders interimsuppdag som Process & Organization Manager med start i januari.

Som Process & Organization Manager kommer du främst att arbeta med internkontroll i Norden och Baltikum. Du kommer att vara ett stöd i att dokumentera bolagets processer, rapportera detta utomlands och stötta processägare att förbättra processer och kontrollera efterlevnaden av dessa. Du kommer också att ta en del stickprovskontroller på processerna samt följa upp kontrollerna. Arbetet kommer att vara självständigt och du måste därför vara van vid att arbeta på egen hand. Du kommer att rapportera till ekonomichefen.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har antingen en juristexamen eller en ekonomexamen. Du ska ha ca tre till fem års relevant arbetslivserfarenhet av internkontroll. För att passa in i organisationen bör du vara en driven, positiv, prestigelös, social och initiativtagande person med ett verksamhetstänk. Du är dessutom noggrann, strukturerad och kommunikativ.

Du måste kunna hantera både svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Det är även meriterande om du kan ett annat nordiskt språk, gärna finska.

Ansökan          

Du är varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Ansökan och CV skickas till: isabelle.alderbrant@sharprecruitment.se. Kontakta gärna Isabelle Alderbrant på telefonnummer 0733 282 282 för ytterligare information.

Sharp Recruitment är specialiserade på search, rekrytering och bemanning av jurister och specialister inom områden som Compliance, Skatt, Arbetsrätt, Bygg- och Fastighet, m fl. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen.