Om oss

Sharp Recruitment är en nischad rekryteringsbyrå med specialisering inom tre verksamhetsområden: Legal, Risk & Compliance samt Tax & Finance.

Vi hanterar rekrytering och personaluthyrning på alla nivåer inom privat och offentlig sektor och erbjuder ett komplett utbud av rekryteringsmetoder som anpassas till kundens individuella behov. Vi prioriterar kvalitet och effektivitet högt och arbetar därför alltid i team med en huvudansvarig kontaktperson som ansvarar för hela rekryteringsförfarandet från ax till limpa. Denna process garanterar hög tillgänglighet, anpassningsbarhet och god service för såväl våra uppdragsgivare som kandidater. På Sharp Recruitment är vi stolta över vår djupa kunskap och förståelse för marknadens utveckling och ständigt föränderliga behov. Varje organisation är unik och vår uppgift är att på ett ansvarsfullt och närvarande sätt hitta rätt person med relevant kompetens.

För mer information kontakta oss!


Zarina Virsholm
Partner

Med över 10 års erfarenhet av juristbranschen har Zarina skaffat ett brett nätverk och stor insikt kring de särskilda behov och önskemål som rekryteringar mot denna målgrupp kräver. Zarina är utbildad jurist och har arbetat mot advokatbranschen de senaste åtta åren, vilket har gett henne mycket stor kunskap kring de trender och förändringar som sker på marknaden.


Ron Cohen
Partner

Ron har under 12 års tid arbetat med kvalificerad försäljning. Han har omfattande kunskap av att driva, leda och bygga upp försäljningsorganisationer. Genom sin långa erfarenhet har han skaffat en stor förståelse för de särskilda krav och arbetsförhållanden som utmärker en framgångsrik säljorganisation.


Peter Ekström
Partner

Peter är utbildad jurist med gedigen erfarenhet av arbete som marknad- samt affärsområdeschef.  Efter att under sex års tid arbetat med juridisk kompetensförsörjning så har Peter byggt upp en stor förståelse för branschen samt de krav och förväntningar som ställs på arbetsgivaren samt arbetstagaren.


Maneli Zakipour
Researcher

Maneli är utbildad jurist och har arbetat främst med humanjuridik både under och efter studietiden. Hon har tidigare bott i New York där hon studerade det amerikanska rättssystemet för att sedan praktisera som paralegal på en advokatbyrå.


SHARP RECRUITMENT
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Org nr: 969770-4998