logo-Parameter-Revision

Parameter Revision söker en skattejurist till sitt team

Parameter Revision är en revisions- och rådgivningsbyrå med fokus på både kundens och medarbetarnas bästa. Vi hjälper små och medelstora företag som behöver stöd och råd i alla frågor som rör ekonomi och företagande.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer som skattejurist att arbeta mycket brett inom områdena juridik och ekonomi. Du kommer att stötta företagets kunder i både enkla och mer kvalificerade frågor. Du kommer bland annat att ge råd inom beskattningseffekter vid köp och försäljning av företag, bolagsstrukturering, fastighetsbeskattning, skatteprocesser, generationsskiften, deklarationer samt moms. På Parameter kommer du att ha goda chanser att bli delägare.

Utbildning och erfarenheter

Vi söker dig som är utbildad jurist som har god förståelse för ekonomi. Du har minst 3-4 års relevant arbetslivserfarenhet inom främst skatterätt och bolagsrätt. Du har erfarenhet av att arbeta med fåmansaktiebolag och är bekväm med detta. Som person är du pragmatisk, ödmjuk och prestigelös. Du har hög integritet och har förmågan att ge tydliga rekommendationer. Du är nyfiken och har en vilja att sätta dig in i nya problem. Det är meriterande om du har en egen omsättning.

Om Parameter Revision

Parameter Revision firade nyligen sitt 10 års jubileum och har idag 24 stycken anställda, varav 6 stycken är delägare i företaget. Vi erbjuder ett heltäckande tjänsteutbud inom revision, rådgivning, juridik och skatt. Vi sätter ägaren i första rummet och värnar samtidigt om bolagets bästa. På Parameter värderas prestigelöshet högt och det är viktigt med en ”work life balance” där alla mår bra och trivs.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag. I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. Ansökan och CV skickas till isabelle.alderbrant@sharprecruitment.se. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Isabelle Alderbrant på tfn. 073-328 22 82.