sharp-neg (svart)

Researcher till Sharp Recruitment – deltidstjänst!

Vi söker dig som vill arbeta som researcher mot jurist- & finansbranschen!

Sharp Recruitment har på kort tid etablerat sig som en av landets mest nischade rekryteringsbyråer inom juristrekrytering och bemanning. Idag arbetar vi med några av landets främsta och största advokatbyråer, banker, försäkrings- och finansbolag.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst som passar väl ihop med studierna. Du får chansen att vara med och påverka, ta ett stort ansvar och vara en del av ett ambitiöst och spännande företag.

Om Tjänsten

I denna tjänst kommer du att vara delaktig i stora delar av rekrytering- och bemanningsprocessen med fokus på att hitta lämpliga kandidater främst inom juristsegmentet men även på ekonomisidan.

Vidare så kommer du att ansvara för kartläggning av kandidater för vissa specifika uppdrag, kontakta kandidaterna och kalla in dom på intervju. Du kommer i nästa skede även att få sköta intervjuförfarandet och sätta ihop kandidatpresentationer som presenteras för kund.

Rollen ställer därmed höga krav på att du snabbt lär dig och förstår behovet och utmaningarna i branschen samt kan arbeta strategisk i ett högt tempo och med hög kvalité.

Om Dig

För att kunna passa in i rollen måste du ha:

  • Juriststudent alternativt ekonomistudent. Meriterande med juridik.
  • God analytisk förmåga och du ska vara mycket duktig på att uttrycka dig i skrift.
  • Ett stort engagemang, vara social och kommunikativ och ha hög energinivå.
  • Utmärkta kunskaper i både svenska och engelska.

Som person är du stresstålig, effektiv och van att hantera många ärenden samtidigt. Vidare måste du vara flexibel, lösningsorienterad och prestigelös.

Ansök Idag

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Skicka ansökan och CV till ron.cohen@sharprecruitment.se För mer information, ring +46 73-5185188 eller mejla ron.cohen@sharprecruitment.se

Företagsbeskrivning
Sharp Recruitment Sharp Recruitment är en nischad rekryteringsbyrå med specialisering inom tre verksamhetsområden: Legal, Risk & Compliance samt Tax & Finance. Vi hanterar rekrytering och personaluthyrning på alla nivåer inom privat och offentlig sektor och erbjuder ett komplett utbud av rekryteringsmetoder som anpassas till kundens individuella behov. Vi prioriterar kvalitet och effektivitet högt och arbetar därför alltid i team med en huvudansvarig kontaktperson som ansvarar för hela rekryteringsförfarandet från ax till limpa. Denna process garanterar hög tillgänglighet, anpassningsbarhet och god service för såväl våra uppdragsgivare som kandidater. På Sharp Recruitment är vi stolta över vår djupa kunskap och förståelse för marknadens utveckling och ständigt föränderliga behov. Varje organisation är unik och vår uppgift är att på ett ansvarsfullt och närvarande sätt hitta rätt person med relevant kompetens.http://sharprecruitment.se/