sharp-neg (svart)

Vi söker biträdande jurister för kunds räkning

En av landets största och främsta affärsjuridiska byråer söker två nyutexaminerande jurister till sin Bank & Finansgrupp samt två nyexaminerade till sin Corporate-grupp.


Beskrivning

Byråns Bank & Finansgrupp samt Corporate-Grupp biträder framförallt sina klienter i samband med transaktioner och andra affärsjuridiska ärenden.

För vår uppdragsgivare är det viktigt att man vill arbetar i mindre sammansatta team under intensiva och spännande projekt. Man arbetar tillsammans för att uppnå toppresultat. Som junior biträdande jurist får du snabbt egna uppgifter och ansvar och därmed möjlighet att utvecklas i snabbare takt genom ett nära samarbete med kunniga och engagerade kollegor.

Byrån har relativt unga team med väldigt informell och bra stämning. För att passa in i rollen bör du därför ha förståelse och intresse för affärer, vara social, utåtriktad och kvalitetsmedveten. Vidare ska du vara ambitiös, driven, högpresterande och trivas med att arbeta i högt tempo. Du har hög integritet, är initiativtagande och actionorienterad, men samtidigt prestigelös och kommunikativ.
Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är nyutexaminerad med svensk juristexamen från juristprogrammet. Avslutad notarietjänstgöring är meriterande.

Engagemang och noggrannhet samt ett starkt eget driv och en vilja att utvecklas är oerhört viktigt, liksom förmågan att kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.

För mer information om tjänsten och byrån är du välkommen att kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 02 27 eller via mail på zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan som ska innehålla ansökan, CV, betyg samt eventuella relevanta arbetsintyg. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Ansökan skickas till: zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

 

Sharp Recruitment är specialiserad på search, rekrytering och bemanning av jurister och specialister inom områden som compliance, skatt, arbetsrätt, bygg- och fastighetsrätt m.fl. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen.