Avdelning: Konsult- och interimsuppdrag

Vi söker en engagerad paralegal till ett av Sveriges ledande företag inom dagligvaruhandeln och detaljhandeln. Bolaget verkar inom både fysisk och digital handel och är en viktig aktör i landets vardagsekonomi med tusentals anställda och butiker över hela landet. Med ett starkt fokus på hållbarhet och innovation strävar bolaget efter att förbättra kundupplevelsen samtidigt som de utvecklar framtidens lösningar för handel och distribution.

I rollen som paralegal kommer du att vara chefsjuristens högra hand samt stötta legalfunktionen. Detta är initialt ett konsultuppdrag som sedan kommer att gå över till en fast anställning för rätt person.

För ytterligare information och frågor välkommen att kontakta Mikaela Virsholm på mikaela.virsholm@sharprecruitment.se eller tel. 076 898 68 38.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Lediga jobb – se alla

Om oss

Sharp Recruitment & Consultants är specialister inom Legal, Compliance, Tax & Audit, Business & Finance, Risk och Data Protection & Security. Vi är ingen vanlig rekryterings- och interimsbyrå. Vi har valt att vara specialiserade för att verkligen kunna bli duktiga på just dessa områden. På så sätt har vi lyckats arbeta upp ett unikt, stort och kompetent nätverk.

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Registrera ditt cv.