Välkommen till oss på afterwork!

Den 11 maj 2022 är du som arbetar som jurist inom bank och finans extra varmt välkommen på en afterwork, som vi på Sharp Recruitment & Consultants anordnar ihop med Sveriges Bolagsjurister. Kvällens tema är Regtech och vi har bjudit in Linda Hellström, grundare av GRC Watch för en intressant diskussion i ämnet. Efteråt bjuder vi på dryck, snittar och trevligt mingel.

Var: Barnhusgatan 4, 2 tr
Datum: 11 maj, 2022
Tid: 17:30 – 19:00

Anmäl dig via formuläret till vänster. Antalet platser är begränsade så vänta inte för länge.

Vi ses!

Anmäl dig här

Kvällens tema är Regtech

Ökade kostnader för regelefterlevnad i kombination med ökade möjligheter för automatisering och digitalisering har lett till framväxten av Regtech. Regtech står för Regulatory Technology och är ett samlingsnamn för IT-lösningar som stödjer regelefterlevnaden inom den finansiella sektorn.

Linda Hellström grundade Regtech bolaget GRC WATCH efter 15 års arbete som jurist och VD inom finansbranschen. Hon hade ingen kunskap alls om systemutveckling men lyckades skapa en teknisk lösning för ett manuellt problem som hon hade haft under många år i samband med due diligence. Idag använder 500 fondbolag och banker från 35 länder deras ”Linkedin för due diligence”. Linda kommer bl.a. prata om hur hon anser att man bör testa sig fram med ny teknik för att driva på bolagets affärer och samtidigt minimera bolagets risker. Hon kommer även dela med sig av trender som hon ser inom legal och compliance området. 

Från cirka 18:00 påbörjar vi den spännande diskussionen med Linda på kvällens tema. Frågor och inspel välkomnas då vi gillar livfulla samtal.

Linda Hellström är Due diligence specialist & Founder i bolaget GRC WATCH