Hitta rätt juridisk personal med hjälp av oss på Sharp Recruitment. Våra rekryterings- och bemanningskonsulter har själva varit verksamma inom branschen och vet vad som utmärker en bra kandidat, samt vad branschen efterfrågar. Inte minst vilken typ av yrkesmässiga erfarenheter och kompetenser som är att efterfråga för organisationer inom olika sektorer och verksamhetsområden. Vi kan även hjälpa de som söker jobb inom juridik att hitta sin nästa arbetsplats.

Om oss på Sharp Recruitment

Sharp Recruitment grundades 2014 av Zarina Virsholm, Ron Cohen och Peter Ekström som tillsammans med ambitionen om att förbättra rekryteringsbranschen valde att ta steget och starta Sharp Recruitment.

Sharp Recruitment är byggt på ambitionen om att bli marknadsledande inom rekrytering- och bemanning av special- och chefspersonal inom framför allt fyra stycken specifika kompetensområden. Dessa kompetensområden är: Legal (rekryter- och bemanning av juridisk personal så som bolagsjurister och advokater), Risk & Compliance, Tax & Finance och Admin (rekrytering- och bemanning av administrativ personal, kan röra sig om exempelvis receptionspersonal, kundtjänst eller ekonomiska tjänstemän).

juridik jobb

Vi sköter rekrytering- och bemanning av ett antal juridiska yrkesroller, bland annat:

Våra metoder och tillvägagångssätt

När vi på Sharp Recruitment tar på oss ett rekryterings eller bemannings-uppdrag från någon av våra uppdragsgivare utgår vi inte enbart ifrån den enskilda kandidatens akademiska- och yrkesmässiga erfarenheter från tidigare i livet. Vi är även måna om att den aktuella kandidatens personliga- och yrkesmässiga ambitioner matchar de möjligheter som den aktuella positionen ger samt att kandidaten i fråga har en vilja och ett driv att utvecklas i sin yrkesroll hos den aktuella uppdragsgivaren för att på så vis främja ett gott samarbete och framtida tillväxt och uppnå de målsättningar som finns.

Vi skiljer oss från mängden

Till skillnad från många andra bemanningsföretag arbetar vi på Sharp Recruitment kompetensnischat snarare än branschnischat. Vår unika och tydliga nisch medför att vi har ett stort nätverk kvalitativa och kompetenta kandidater samt en stor förståelse för våra kunders behov och vad de efterfrågar.

Vi skräddarsyr alltid våra tillvägagångssätt, arbetssätt och metoder efter våra uppdragsgivares behov, förutsättningar och målsättningar. För att på ett så effektivt sätt som möjligt kunna hitta rätt kandidater för just er organisation och den aktuella tjänsten.

Många av de kandidater som vi iakttar för potentiella framtida uppdrag och anställningar har vi i många fall haft koll på sedan juristexamen. Vi värnar lika mycket om våra kandidater som för de uppdrag som vi bemannar. Detta har inte bara att göra med att branschen är liten, utan även för att vi har ett genuint intresse för branschen samt följer utvecklingen och trender noggrant.

interim jurist jobb

Rekrytering av bolagsjurister

Vi på Sharp Recruitment har god insikt inom juridik och juristbranschen och vet vad våra uppdragsgivare efterfrågar för kompetenser när de ska rekrytera en bolagsjurist. Först och främst är det viktigt att den aktuella kandidaten har kompetenser samt erfarenheter inom den specifika branschen inom vilken uppdragsgivaren är verksam. I bolagsjuristens arbete ingår bland annat:

Rekrytering av chefsjurist

När ni ska rekrytera en ny chefsjurist för att leda arbetet inom juridik för er organisation ska ni vända er till oss på Sharp. Vi har de bästa bemanningskonsulterna på marknaden och har koll på vad våra uppdragsgivare efterfrågar när det kommer till chefsposter inom legal.

Vi på Sharp Recruitment hjälper er hitta rätt advokat

Hitta rätt advokat genom oss på Sharp Recruitment, vi har koll på de bästa advokaterna och vet hur man hittar rätt person för rätt uppdrag. Vi på Sharp Recruitment arbetar hårt med att hitta rätt kandidat för rätt position och generellt är det alltid de bästa och mest lämpade kandidaterna som är de mest svårfångade. Vi på Sharp Recruitment kan branschen och våra rekryterare har själva lång erfarenhet av branschen.

Är du arbetssökande jurist på jakt efter framtida utmaningar och erfarenheter?

Sharp Recruitment söker ständigt efter nya kandidater att presentera för våra uppdragsgivare, vare sig du är nyexaminerad jurist eller har varit verksam ett längre tag så är du välkommen att söka hos oss så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta ditt nästa jobb på en arbetsplats där du kan utvecklas till din fulla potential inom yrket. Våra bemanningskonsulter har lång erfarenhet av att hjälpa jurister hitta rätt jobb inom branschen där den enskilda arbetstagarens får chansen att utveckla sina kompetenser och färdigheter till dess fulla potential.

Interim jurist genom oss

Vi på Sharp Recruitment hjälper våra uppdragsgivare med rekrytering av advokater och bolagsjurister för olika anställningsformer och uppdragslängder. Bland annat hjälper vi våra uppdragsgivare med att hitta juridisk personal för interim juristjobb med varierande längd.

Kontakta oss på Sharp Recruitment redan idag

Om du är i behov av rekrytering eller bemanning av jurister till positioner eller jobb inom din organisation så kontakta oss på Sharp Recruitment redan idag, vi hjälper dig och din verksamhet med att hitta rätt personal för just er.

Är du jurist på jakt efter nya erfarenheter och utvecklingsmöjligheter inom juridik? Skicka då ditt CV till oss så kollar någon av våra bemanningskonsulter på det och därefter ser vi om det finns potentiella uppdrag inom juridik som skulle kunna passa just din yrkesprofil.