Adress

Sharp Recruitment
Odengatan 17
114 24 Stockholm
Google maps

Boka möte

Kontakta oss gärna för att boka ett möte om har du har du ett behov av att rekrytera eller bemanna.

Boka möte

Vi hittar rätt person för legal jobb

Vi på Sharp Recruitment hjälper dig hitta rätt person för jobbet inom legal hos er. Vi är en av marknadens mest nischade rekryteringsföretag inom legal och alla vi som arbetar med rekrytering inom juridik och legal har själva en bakgrund inom yrket. Detta är någonting som i sin tur hjälper oss att bättre förstå vad våra kunder efterfrågar när de letar efter kompetent och erfaren personal inom legal.

Vi kan legal

Med en bred kompetens och stor bredd av uppdragsgivare som sträcker sig från advokatfirmor och revisionsfirmor till bolag och offentlig sektor, vill vi påstå att vi kan det vi gör.

legal jobb

Legal jobb – Exempel på yrkesroller vi rekryterar:

  • General Counsel – Den högsta juristen på legal-avdelningen inom bolaget eller organisationen.
  • Chief Legal Counsel – Organisationens högsta juridiska post.
  • Bolagsjurist – Någon med kvalificerade kunskaper inom juridik som arbetar med juridiska frågor på bolagets legal-avdelning.
  • Förbundsjurist – Kan exempelvis arbeta inom ett förbund eller fackligt med avtals- och skadeståndsrätt.
  • Biträdande jurist – Någon som fullgjort sin juristutbildning och för lov att driva egna mål enskilt i rätten men ännu inte är insvuren i advokatsamfundet.
  • Paralegal – En person som utför motsvarande arbetsuppgifter motsvarande en juristassistent vid en advokatbyrå.

Allting vägs in under rekryteringen av legal jobb

Under en rekryteringsprocess tar vi inte bara hänsyn till de potentiella kandidaternas yrkesmässiga kompetenser och erfarenheter. Vi är även måna om att personens ambitioner motsvarar och matchar de som ställs på den potentiella yrkesrollen. För oss är det viktigt att personen i fråga fungerar bra i sammanhanget och delar de värderingar och mål som finns inom bolaget. Att kandidaten är mån om att arbeta för företagets bästa är också viktigt för oss i rekryteringsprocessen.

Därför är det viktigt med rätt kompetens inom legal jobb

Alla företag ser olika ut och så gör även deras juridiska behov. Vi på Sharp Recruitment förstår detta och är därför måna om att alltid prata med våra kunder om vad de ser som sina största utmaningar och också vilken kompetens de själva anser att de behöver.
Du är viktig för oss och som kund hos oss på Sharp Recruitment kan du vara säker på att alltid bli sedd. Våra kunder är våra referenser och vi försöker alltid att hitta personal som fungerar bra inte bara i yrkesrollen utan också i bolaget som helhet.

Letar du efter rätt personal till ett legal jobb?

Kontakta oss på Sharp Recruitment redan idag så hjälper vi dig och din organisation med att hitta rätt personal inom legal åt er. Vi är experter på legal och som en av branschens mest nischade rekryteringsbolag ser vi till att hitta rätt person för rätt jobb till varje pris.

Vi på Sharp Recruitment

Lisa Tsiaklides

Rekryteringskonsult

+46 76 101 71 23
E-post LinkedIn

Peter Ekström

Partner

+46 708 13 51 85
E-post LinkedIn

Ron Cohen

Partner

+46 735 18 51 88
E-post LinkedIn

Zarina Virsholm

Partner

+46 733 99 07 27
E-post LinkedIn