Letar du efter kompetent personal med erfarenhet av AML? Vi på Sharp Recruitment hjälper företag och organisationer med att hitta och rekrytera special- och toppkompetenser inom Compliance och AML. Till skillnad från andra rekryteringsbolag arbetar vi inte branschnischat, istället arbetar vi kompetensnischat med bemanning av i huvudsak befattningar inom fyra stycken kompetensområden.

Vi skräddarsyr alltid våra tillvägagångssätt, arbetssätt och metoder efter våra uppdragsgivares behov, förutsättningar och målsättningar. För att på ett så effektivt sätt som möjligt kunna hitta rätt kandidater för just er organisation och den aktuella tjänsten.

Många av de kandidater som vi iakttar för potentiella framtida uppdrag och anställningar har vi i många fall haft koll på sedan juristexamen. Vi värnar lika mycket om våra kandidater som för de uppdrag som vi bemannar. Detta har inte bara att göra med att branschen är liten, utan även för att vi har ett genuint intresse samt följer utvecklingen och trender noggrant.

rekrytering aml

Rekrytering av en AML-officer

Våra rekryterings- och bemanningskonsulter arbetar hårt med att hitta rätt kandidater för det specifika uppdraget. När vi arbetar med rekrytering av en AML-officer tittar vi inte enbart på kandidatens akademiska och yrkesmässiga erfarenheter, utan stor vikt läggs även vid att se till hur kandidaten i fråga kommer fungera rent personlighetsmässigt i den organisation han eller hon rekryteras in i.

Då alla branscher berörs av olika former av lagstiftningar kan en AML-officers yrke skilja sig rätt kraftigt beroende på vilken lagstiftning organisationen i fråga har att förhålla sig till. Grunderna i en AML-officers arbete är:
Att löpande följa upp verksamhetens regelefterlevnad och genomföra kontroller
Att ge råd och stöd till verksamheten inom compliancefunktionens ansvarsområde
Förstå och hålla sig uppdaterad på nya och förändrade regelverk
Aktivt bidra i arbetet med att identifiera förbättringsområden för compliancefunktionen

Snabba och effektiva personallösningar

Vi på Sharp Recruitment är medvetna om hur plötsligt behovet av kompetent administrativ personal kan uppstå. Tack vare vårt breda nätverk och vår branschkännedom kan vi effektivt hitta rätt personal för just din organisation på kort varsel.

Vi skräddarsyr alltid våra tillvägagångssätt, arbetssätt och metoder efter våra uppdragsgivares behov, förutsättningar och målsättningar. För att på ett så effektivt sätt som möjligt kunna hitta rätt kandidater för just er organisation och den aktuella tjänsten.

Våra rekryterare

Samtliga av våra konsulter som arbetar med rekrytering inom AML har själva en juristutbildning i ryggen och egna erfarenheter inom branschen. Detta gör att insikten och förståelsen för vad branschen efterfrågar är stor.

Kontakta oss redan idag

Ta kontakt med oss på Sharp Recruitment redan idag så hjälper någon av våra rekryteringskonsulter dig och din organisation med att hitta rätt personal med rätt kompetenser inom AML.