Sharp Recruitment är företaget som arbetar med rekrytering och bemanning inom fyra olika områden: legal (jurister och advokater), tax & finance, risk & compliance och admin (administrationsstjänster, ekonomi, reception m.m.). Bland våra nischade områden finnes vårt område risk & compliance, vilket är det området i vilket vi gör rekrytering för head of compliance, riskchef och GDPR-specialist för att nämna några.

Vi bildades 2014 av Zarina Virsholm, Ron Cohen och Peter Ekström med ambitionen att bli marknadens ledande leverantör av specialister och chefer inom finans- och juristbranschen. Varför vi gjorde detta var för att vi anser att det är viktigt att både uppdragsgivare och kandidater upplever engagemang, kunskap, närvaro och effektivitet. Därför vill vi skapa en rolig, utvecklande och stimulerande arbetsplats för våra medarbetare. Det är det som driver oss framåt och utvecklar oss både som bolag och individer.

Rekrytering Head of Compliance

Vad innebär rekrytering för Head of Compliance?

Ett av våra nischade områden är risk & compliance, vilket är området där vi bland annat sköter rekrytering för head of compliance och rikschef. Risk & compliance innebär att skapa regelverk för finanssektorn – men även utanför finanssektorn. Det är en specialkompetens som vi rekryterar och hyr ut till företag. Det kan handla om att hitta en ny chef till sin complianceorganisation, specialkompetens inom GDPR eller en tillfällig interimslösning. Vi hjälper dig att hitta en skräddarsydd lösning – det är precis det vi är till för. Nedan följer exempel på roller som vi bemannar och rekryterar:

Rekrytering av Head of Compliance – Varför välja Sharp Recruitment?

När ni ska hitta er nya specialkompetens och behöver hjälp med er rekrytering för head of compliance eller någon av de andra rollerna inom området risk & compliance, så är vi på sharp recruitment en av marknadens mest nischade rekryteringsbyråer inom detta område. Vi har lång erfarenhet av att rekrytera och hyra up specialkompetens inom både risk och compliance, vilket gör att vi har mycket god förståelse för de särskilda krav som ofta ställs på kombinationen av regelefterlevnad samt affärsförståelse.

Vi hittar den främsta kompetensen, vilket är någonting vi vågar lova i och med att alla på Sharp Recruitment som sköter rekryteringarna är utbildade jurister och ekonomer i grunden. Vi har själva arbetat länge inom branschen och är extremt uppdaterade i vad som händer inom varje område. Utöver vår långa erfarenhet och förståelse för branschen, så har vi även ett brett nätverk som vi har byggt upp. Detta leder till att vi kan hitta kandidater som ingen annan byrå skulle kunna hitta.

Vi hjälper er med rekrytering av Head of Compliance

Peter Ekström är vår ansvarige rekryteringskonsult på Risk & Compliance. Kontakta gärna honom för att se hur vi kan hjälpa er att hitta rätt expertis samt sköta er rekrytering för head of compliance.