Head of Legal är en viktig och central funktion inom din organisation. Den är viktig för organisationen som helhet i allmänhet men ännu mer viktig för legal-avdelningen i synnerhet. Att hitta rätt person för posten, är precis som när man rekryterar andra poster på hög nivå, svårt. Det ställs höga krav på de kandidater som blir aktuella för tjänsten och en till varför du ska välja just oss på Sharp Recruitment är just på grund av vår unika approach inför varje nytt rekryteringsuppdrag.

Rekrytering Head of Legal

Marknadsledande inom rekrytering av Head of Legal

Vi på Sharp Recruitment är marknadsledande och ett av de mest nischade rekryteringsbolagen i Sverige när det kommer till rekrytering inom legal. Alla vi som arbetar med rekrytering inom legal på Sharp Recruitment är själva utbildade inom juridik och har själva arbetat inom branschen. Detta är någonting som har hjälpt oss att bättre förstå branschen och vad den efterfrågar.

Rekrytering Head of Legal – Vår process

När vi tar på oss ett rekryteringsuppdrag av exempelvis en Head of Legal, så är vi noggranna med att inte enbart titta på kandidatens yrkesmässiga erfarenheter. Vi väger också in personens värderingar och ambitioner för att på så vis hitta en person som även fungerar väl med resterande personal inom bolaget och legal-avdelningen.

Rollen som Head of Legal

Som Head of Legal, eller juridisk chef som det heter på svenska, är du ytterst ansvarig för de juridiska frågorna inom bolaget. Dina uppgifter varierar självklart beroende på inom vilken bransch och typ av organisation som du rör dig. Gemensamt är dock att kandidaten i fråga ska ha ledarskapsegenskaper och en tydlig målsättning.

Behöver du hjälp med rekrytering av Head of Legal? Kontakta oss idag

Om din organisation är i behov av en ny Head of Legal, kontakta då oss på Sharp Recruitment redan idag så hjälper vi er hitta rätt person för er. Vi arbetar alltid diskret, professionellt och effektivt under våra rekryteringsprocesser för att så snabbt som möjligt kunna tillgodose er organisations rekryteringsbehov.