Är du och din organisation i behov av kompetens inom regulatory affairs? Vi på Sharp Recruitment är en av marknadens mest nischade rekryteringsbolag och har lång erfarenhet av rekrytering inom regulatory affairs. Alla vi som arbetar med rekrytering av regulatory på Sharp Recruitment har relevant bakgrund inom yrket själva vilket ger oss ett unikt övertag i rekryteringsprocessen gentemot andra rekryteringsbolag. Vår unika bakgrund har även hjälpt oss nå värdefulla insikter om vad som efterfrågas av oss som rekryterare.

Rekrytering regulatory

Vad man arbetar med inom regulatory affairs

En yrkesroll inom regulatory affairs kan vara regulatory affairs officer. Dennes roll och huvudsakliga arbetsuppgifter kan variera från arbetsplats till arbetsplats. Exempelvis kan det vara så att en regulatory affairs officer har hand om den dagliga kontakten gentemot till exempel myndigheter och andra inblandade parter.

En korrekt genomförd rekrytering av regulatory

Under en rekryteringsprocess tar vi inte bara hänsyn till de potentiella kandidaternas yrkesmässiga kompetenser och erfarenheter. Vi är även måna om att personens ambitioner motsvarar och matchar de som ställs på den potentiella yrkesrollen. För oss är det viktigt att personen i fråga fungerar bra i sammanhanget och delar de värderingar och mål som finns inom bolaget. Att kandidaten är mån om att arbeta för företagets bästa är också viktigt för oss i rekryteringsprocessen.

Vi lägger alltid stor vikt vid att arbeta, professionellt, diskret och strukturerat. De mest lämpade kandidaterna för en specifik post är oftast de mest svårfångade. Med våra unika insikter om branschen och yrkesgruppen vet vi hur man på bästa sätt hittar och rekryterar rätt personal.

Letar du efter kompetens inom regulatory? Kontakta oss på Sharp Recruitment redan idag

Så om du och din organisation är i behov av kompetens inom regulatory affairs, kontakta då oss på Sharp Recruitment så hjälper vi er med att hitta rätt personal. Vi är måna om dig som kund och garanterar dig en god upplevelse genom att föra en ständig dialog med dig som uppdragsgivare. Vi är proffs på rekrytering och som en av marknadens ledande och mest nischade rekryteringsbolag ser vi till att hitta rätt person för rätt jobb.