Adress

Sharp Recruitment
Odengatan 17
114 24 Stockholm
Google maps

Boka möte

Kontakta oss gärna för att boka ett möte om har du har du ett behov av att rekrytera eller bemanna.

Boka möte

Rekrytering av skattejurist i Stockholm

Är du i behov av att rekrytera en kompetent skattejurist i Stockholm? Vi på Sharp Recruitment har lång erfarenhet av rekrytering och med våra unika insikter ser vi till att hitta rätt person för just er organisation.

Om oss på Sharp Recruitment

Vi på Sharp Recruitment är marknadsledande och ett av de mest nischade rekryteringsbolagen i Sverige när det kommer till rekrytering inom legal. Alla vi som arbetar med rekrytering inom legal på Sharp Recruitment är själva utbildade inom juridik och har själva arbetat inom branschen. Detta är någonting som har hjälpt oss att bättre förstå branschen och vad den efterfrågar.

rekrytering skattejurist stockholm

Rekrytering av skattejurist Stockholm – Hur vi arbetar

När vi på Sharp Recruitment tar oss an ett rekryteringsuppdrag är vi måna om alltid måna om att arbeta så snabbt och effektivt som möjligt för att inom kortast möjliga tid kunna genomföra rekryteringen och tillgodose er organisations kompetensbehov. När vi arbetar med rekrytering av skattejurister ser vi självklart inte bara till kandidaternas yrkesmässiga erfarenheter och utbildning. För oss är även personliga ambitioner och värderingar en stor del av rekryteringen och processen av att hitta rätt person för just er organisation.

Därför är det viktigt att rekrytera rätt skattejurist i Stockholm

Arbetet som skattejurist är brett och kan skilja sig markant från arbetsplats till arbetsplats beroende på inom vilken bransch organisationen rör sig inom. För att på bästa sätt kunna avlasta er firma blir det därför viktigt att hitta en skattejurist med rätt kompetenser och tidigare erfarenheter som är relevanta för det aktuella uppdraget.
Som skattejurist har du främst hand om att hanter organisationens eller företagets skattefrågor på ett juridiskt plan. Det kan bland annat handla om vilka skyldigheter som organisationen eller företaget har rent skattemässigt. Men också hur man ska hantera och gå till väga i de fall där skattereglerna är mer vaga.

Är du i behov av hjälp med rekrytering av skattejurist i Stockholm?

En rekryteringsprocess kräver omsorg och kan i många fall ta tid. Att hitta rätt person för en tjänst är oftast lättare sagt än gjort. Det kan då vara skönt att ta in ett proffs på just rekrytering av skattejurister som med hjälp av rätt verktyg och effektiva metoder hittar rätt personal till din organisation.

Kontakta oss på Sharp Recruitment redan idag

Är din organisation i behov av en skattejurist i Stockholm, kontakta då oss på Sharp Recruitment redan idag så hjälper vi er med att hitta rätt kandidat. Vi förstår att alla organisationer ser olika ut och är därför alltid måna om att anpassa våra tillvägagångssätt efter våra enskilda kunder. Vi på Sharp arbetar alltid effektivt, professionellt och diskret genom hela rekryteringsprocessen. Vi värnar om våra kunder och genom en transparent rekryteringsprocess gentemot dig som kund och tydlig kommunikation ser vi till att hitta rätt person för rätt roll inom er organisation.

Vi på Sharp Recruitment

Lisa Tsiaklides

Rekryteringskonsult

+46 76 101 71 23
E-post LinkedIn

Peter Ekström

Partner

+46 708 13 51 85
E-post LinkedIn

Ron Cohen

Partner

+46 735 18 51 88
E-post LinkedIn

Zarina Virsholm

Partner

+46 733 99 07 27
E-post LinkedIn