Behöver du hjälp med rekrytering av skattespecialist i Stockholm? Vi på Sharp Recruitment hjälper till med rekrytering och bemanning inom finans- och juristbranschen. Vi är själva utbildade jurister och ekonomer som tillhandahåller skräddarsydda lösningar när det kommer till att rekrytera och bemanna på alla nivåer inom legal, risk och compliance, tax och finance, admin och executive.
Vi grundades 2014 av Zarina Virsholm, Ron Cohen och Peter Ekström med ambitionen att bli marknadens ledande leverantör av specialister och chefer inom finans- och juristbranschen. Vi anser det vara lika viktigt att våra uppdragsgivare upplever engagemang, kunskap, närvaro och effektivitet som att våra kandidater gör det.

rekrytering skattespecialist stockholm

Varför rekrytering av skattespecialist i Stockholm?

Då vi är en av marknadens mest nischade rekryteringsbyråer, lägger vi mycket vikt vid att vi mycket erfarenhet inom området. Vi som rekryterar inom tax och finance har själva en ekonomisk examen och därmed mycket kunskap inom området. Under våra verksamma år som rådgivare har vi erhållit mycket god förståelse för de särskilda behov, krav och egenskaper som ställs på framgångsrika kandidater och konsulter.
Inom just tax och finance arbetar vi med search, interimlösningar och rekrytering av bland annat skattespecialister.

Vi sköter bland annat rekrytering av:

Behöver du hjälp med rekrytering av skattespecialist i Stockholm?

Vi har väldigt tydliga nischer, vilket medför att vi har omfattande nätverk med kandidater samt mycket stor förståelse för våra kunders behov. Vi vet att den största utmaningen i en rekryteringsprocess är att hitta rätt kandidat och att det är svårt att få fram intressanta kandidater via annons. Därför lägger vi mycket tid på att searcha och kontakta potentiella kandidater.

Vår ambition har alltid varit att skapa en rolig, utvecklande och stimulerande arbetsplats för våra medarbetare. Det är det som driver oss framåt och utvecklar oss både som bolag och individer. Dessutom är alla vi som sköter rekryteringarna på Sharp Recruitment utbildade jurister och ekonomer i grunden, vilket gör oss till ett mycket pålitligt bolag. Detta tillsammans med vårt tillvägagångssätt att finna den perfekta kandidaten gör att vi kan hitta kandidater som ingen annan byrå skulle kunna hitta.

Hör av er i dag för att hitta rätt kompetens för dig. Om du behöver hjälp med rekrytering av en skattespecialist i Stockholm kan du höra av dig till Ron Cohen, han är vår ansvarige rekryteringskonsult på tax och finance. Vi hjälper dig att hitta den främsta kompetensen!

Boka ett möte här på hemsidan om du söker en ny specialkompetens till ditt bolag eller registrera ditt CV om du har den kompetensen vi söker. Vi kommer att hitta det du söker – vare sig du söker en ny kompetens eller ett nytt uppdrag.