Vi är Sharp Recruitment, rekryterings- och bemanningsföretaget som nischar in sig på fyra olika områden; legal (jurister och advokater), tax och finance, risk och compliance samt admin (administrationstjänster, ekonomi, reception med mera). Vi grundades år 2014 av Zarina Virsholm, Ron Cohen och Peter Ekström och vår ambition var att bli marknadens ledande leverantör av specialister och chefer inom finans- och juristbranschen.

Det vi gör är att tillhandahålla skräddarsydda lösningar när det kommer till att rekrytera och bemanna på alla nivåer inom legal, risk och kompliance, tax och finance, admin samt executive. Så om du och ditt företag är ute efter ett företag som sköter uthyrning av legal i Stockholm, så har du hittat rätt. Vi tillhandahåller många experter inom många olika områden.

uthyrning legal stockholm

Varför uthyrning av legal i Stockholm?

Då vi som rekryterar jurister på Sharp Recruitment själva har juristexamen och sammanlagt har över 15 års relevant erfarenhet inom branschen, så är vi en av de främsta firmorna inom området, där vi bland annat sysslar med uthyrning av legal i Stockholm. Dessutom är vi breda och arbetar både mot konsultbranschen, däribland advokatbyråer och revisionsfirmor, samt mot bolag, förbund och offentlig sektor.
En annan fördel med att använda oss när du är ute efter uthyrning av legal i Stockholm, är att vi har följt många av våra kandidater sedan juristexamen. Kandidaterna är för oss minst lika viktiga som uppdragsgivarna är och detta beror inte på att det är en liten bransch där alla känner alla, utan för att vi är genuint intresserade av branschen.
Vi är en av marknadens mest nischade rekryteringsbyråer och inom just området legal arbetar vi med search, rekrytering och secondmentlösningar av jurister. Nedan följer några exempel på olika roller vi rekryterar inom:

Varför välja oss på Sharp Recruitment vid uthyrning av legal i Stockholm?

Vi på Sharp Recruitment har haft samma ambition sedan dag ett – att skapa en rolig, utvecklande och stimulerande arbetsplats för våra medarbetare. Det är detta som driver oss framåt och utvecklar oss både som bolag och som individer. För oss är det dessutom lika viktigt att både våra uppdragsgivare och kandidater upplever engagemang, kunskap, närvaro och effektivitet.

Alla vi som sköter rekryteringarna på Sharp Recruitment är utbildade jurister och ekonomer i grunden, vilket gör oss till ett pålitligt bolag. Det är därför det kan vara värt att använda oss vid en uthyrning av en legal eller en rekrytering av en partner eller liknande. Vi kan hitta kandidater som ingen annan byrå skulle kunna hitta – vi hittar nämligen den främsta kompetensen.

Behöver du hjälp med vårt område legal, kan du kontakta Zarina Virsholm, hon är nämligen ansvarig rekryteringskonsult på just legal. Där kommer du att få rätt kunskap och hjälp att hitta rätt expertis till er organisation.