Interim

Sharp Recruitment erbjuder snabba och effektiva lösningar för interim och bemanning av specialister inom områdena Legal, Risk & Compliance samt Tax & Finance.

I takt med att marknaden ser ett växande behov av kortare inhopp från specialister har interimslösningar etablerat sig som det bästa alternativet.

Poängen med att hyra in en chef eller specialist temporärt är att dels smidigt kunna tillgodose kompetenta konsulter till företag under en begränsad period, exempelvis vid föräldraledighet, vid arbetstoppar, plötslig sjukdom eller när en rekryteringsprocess drar ut på tiden.

Vi vet att behovet kan uppstå snabbt och tack vare lång erfarenhet och vårt breda nätverk kan vi effektivt hitta rätt konsult för er. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som anpassas efter ert behov när det kommer till interim och bemanning, både inom privat och offentlig sektor.

Exempel på roller som vi hyr ut våra konsulter till:

  • Bolagsjurister samt chefsjurister/General Counsel;
  • Head of Compliance samt Officers och Managers;
  • Chief Risk Officer, Risk Officer och Managers;
  • Skattejurister med olika specialiseringar, samt;
  • DPO

Kontakta gärna Ron Cohen, ansvarig rekryteringskonsult på Sharp Interim, för att se hur vi kan hjälpa er hitta rätt expertis till er organisation.

Kontakta Sharp Interim

Ron Cohen

Partner

+46 735 18 51 88
E-post LinkedIn

Letar du ny tjänst?

Se lediga tjänster